Kuliakan.Fabrikant die grote koude opslag installeertWat zijn de verbeteringen in het nieuwe jaar

vrijgavetijd:2022-07-05 00:38:34 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:154

Kerntips:Kuliakan.,Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerke

Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag

Compressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt, die hoofdzakelijk bestaat uit compressor, condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

Kuliakan.De afzuigleiding van de compressor en de retourleiding van de koelventilator mogen niet kleiner zijn dan de in het monster aangegeven grootte om de interne weerstand van de verdampingsleiding te verminderen.

: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaat

EntebbeDimensionale stabiliteit van polyurethaan thermische isolatie materiaal schuim: het polyurethaan schuim materiaal van koude opslag zal veranderen in grootte (meestal krimpen) wanneer het sterk verandert in temperatuur of is op een lage temperatuur voor een lange tijd. De verandering in grootte wordt vaak weerspiegeld in schuimkraken of vallen, wat onvermijdelijk het normale gebruik van koude opslag zal beïnvloeden. Naast de normale prestatietest van de simulatie wordt meer aandacht besteed aan de selectie van hoogwaardige materialen: de combinatie van speciaal energiepolyether maakt de structuur van het schuimnetwerk en verbetert de lagetemperatuurbestendigheid van het schuim aanzienlijk; Op dit moment bevat -polyether die gewoonlijk gebruikt wordt in spuitmaterialen een groot aantal functionele componenten, en een groot aantal lineaire structuren die na de reactie gevormd zijn, is moeilijk stabiel te zijn bij lage temperatuur; Het gebruik van een energiewisselmiddel verbetert ook de dimensionale stabiliteit van schuim; Het geselecteerde polyether neemt katalyse aan in de productiefase, en de reactie is compleet, zodat het polyether een hoge reactiesnelheid behoudt (dat wil zeggen dat het volledig kan reageren met zwart materiaal); Om geen vervorming op het oppervlak van het schuim te bereiken, voegen sommige fabrikanten open onderdelen toe aan het schuimmateriaal, waardoor de celafsluitsnelheid van het schuim wordt verminderd en het effect van de stabilisatie van de grootte wordt bereikt, maar dit brengt de thermische isolatie van het schuim van het polyurethaan koudopslag.

Voorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats, controleer de materiaalkwaliteit en het model, koeltoren, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, de bouw en de droogceremonie.

Luchtconditionering monitoring pan geografische air conditioning kamer monitoring systeem bestaat uit front-end apparatuur,Kuliakan.Zoek het bedrijf dat de koude opslag installeerde, client /device app en PC groot scherm.

Gezinnen zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag,Kuliakan.Installatie- en onderhoudsprijs voor koude opslag,Kuliakan.Prijs van de opslag van medische koude, is het van groot belang om materialen met een goede thermische isolatie te selecteren. Koude opslag is een betere materiaalselectie, en in het productieproces van koude opslag, zal er geen condensatie in de koude opslag van de installatie. Condensatie in de koude opslag of in de isolatietlaag is schadelijk. Onomkeerbare schade of vervorming vindt plaats in de nieuwe externe isolatie, en de uitwendige oppervlaktetemperatuur van de externe wand verandert sterk. Bijvoorbeeld, de isolatie en geluidsisolatie van polyurethane isolatiebord zijn relatief goed, die in veel industrieën kunnen worden gebruikt. Zoals we allemaal weten, heeft de koelopslag grote eisen voor de thermische isolatie van bouwmaterialen. Als het thermische isolatie effect van bouwmaterialen niet goed is, zal de koude opslag meer energie verbruiken tijdens het gebruik, en kan niet garanderen dat een goede koeling effect. De prestaties van polyurethaan isolatiebord voldoen aan de bouweisen van koude opslag, zodat een groot aantal polyurethane isolatieworden moeten worden gebruikt bij de bouw van algemene koude opslag. Vervolgens, laten we de fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord begrijpen.

Onderzoek naar productenDe voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord, bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.


Kuliakan.Fabrikant die grote koude opslag installeertWat zijn de verbeteringen in het nieuwe jaar



Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.

Betaalbare prijsFoutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Tekortkomingen bij de koude opslag: droogstof werkt niet, de compressorlijn wordt onderbroken, de lont wordt opgeblazen, de thermische relais-handelingen, de druk van de schakelaar, de compressor wordt vergrendeld, de lijn wordt valselijk aangesloten of het foutfenomeen: na het drogen stopt het in korte tijd, de omgevingstemperatuur is te hoog, de condensator wordt geblokkeerd

Voor de installatie van het stroomdistributiesysteem moet elk contact worden geïnstalleerd met een draadnummer voor onderhoud.

Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

Kuliakan.Het diepvriesmagazijn is eenvoudig te laden en te lossen. Alle platen en muren van het diepgevroren magazijn worden geproduceerd door gietvormen. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag koude opslag, koeling bouw, bewaring van fruit koud opslag, medische koude opslag en transactieveiligheid zijn gegarandeerd. Door middel van interne convex groove verbinding, laden, lossen en behandeling zijn handig. De installatieperiode is kort. Kleine en middelgrote koude opslag kan worden geleverd in - dagen, Het bibliotheeklichaam kan worden gecombineerd, gescheiden of verhoogd of verlaagd naar gelang van de behoeften van de gebruikers.

Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.

Volgens de omvang en de aard van de koelruimte en in combinatie met lokale voorschriften, is de bouw van een voedselkoelopslagplaats bedoeld om de planlay-out te bepalen op basis van de locatie, of het nu gaat om een enkele laag of een dubbele laag magazijn, en de structuur is de selectie van stalen structuur of versterking stolling. De koelcapaciteit het productieproces, de koeling, het stapelen van producten, de temperatuur, enz. worden gebruikt om de grootte en de locatie van de koelruimte te bepalen, zodat het een geheel kan worden.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Kuliakan.adviserennieuws
Kuliakan.Laatste nieuws